Hälsoresor

Temaresa ” Hormontrassel – Trött på att vara trött”

Utsikt från café centralt i Nerja    Promenad på väg till stranden La Burriana

Följ med Tobbes Resor och Friskvårdsresor i Nerja AB

… till Nerja vid spanska solkusten, för en inspirerande hälsovecka den 12-19 november 2018.

En resa för dig som vill lära dig mer om dina hormonproblem, där du får tips och råd om vad du kan göra själv för att må bättre. Vi kommer att gå igenom sköldkörtel- och binjureproblematik, manliga och kvinliga hormoner samt kost, näring och träning som kan hjälpa din kropp att komma i balans

ter det lockande ? Anmäl dig till www.tobbesresor.se eller till www.friskvardsresor.dinstudio.se

I resans pris ingår flyg, kost (halvpension), logi, föreläsningar, mätning av din hormonstatus, skön träning samt massage. Allt detta för 14 995:-.

Vi som tar hand om dig i Nerja:

Lic. Personlig tränare Anette Svinghammar och kvalifi­cerad hälsocoach.
Kommer under kursen att hålla lugna och sköna träningspass i form av rörlighet, spiral stabilisering och avslappning.Ge råd och vägledning till deltagarna utifrån fysisk och mental status.

Legitimerad kiropraktor Eva-Lena Lindblom Dipl. Hormonterapeut och leg. Kiropraktor som i nära 30 år arbetat med obalanser i muskler och leder men sedan 8 år intresserat sig alltmer för vitamin/mineral- och hormon balans. Hon testar din hormonbalans under veckan och ger tips och råd.

Mineralterapeut Gunilla Gunnarsson. Vid mineral­terapi testas kroppens näringsstatus för att sedan balanseras upp med olika näringsämnen och individuella kostråd. Hon testar din hormonbalans under veckan med sin avancerade utrustning och ge dig tips och råd kring resultatet.

Hormonterapeut Louise Edlund har specialiserat sig på kvinnohälsa & –
hormoner sedan 2013 men kan även en hel del om mannens hormonella
obalanser. Louise undervisar terapeuter i hormonlära, har klientverksamhet och håller hormonföreläsningarna på kursen där hon delar med sig av all sin kunskap och erfarenhet kring hormontrassel under ett kvinnoliv.

LitenStenarhand

Det är nästan omöjligt att inte vilja plocka stenar på de härliga stränderna i Nerja.

Redigera