Diplomerad Hormonterapeut

Dipl Hormonterapeut – en unik avancerad vidareutbildning för dig som vill arbeta med hormoner i din verksamhet.

Det behövs fler terapeuter i Sverige som vill arbeta helhet, se sambanden mellan kost, livsstil, hormoner och i vilken ordning man behöver åtgärda så att klienten upplever viktiga hälsoförbättringar. Dessutom använda sig av rätta provsvar som en viktig pusselbit i helheten.

Jag ser en stor efterfrågan i min verksamhet och erbjuder därför en utbildning till Diplomerad hormonterapeut som bygger på vetenskap och forskning, klinisk erfarenhet och min mångåriga erfarenhet som hormonterapeut.

Jag heter Louise Edlund och arbetar aktivt som hormonterapeut och utbildare. Jag har de senaste 12 åren hjälpt tusentals personer till bättre hälsa och har en bred erfarenhet inom kost- och näring, stress och sömn, träning, hormoner och beteendevetande.
Jag vet vad kunderna efterfrågar och att det finns ett stort behov av fler terapeuter som tänker ur ett helhetsperspektiv och kan lägga hormonpusslet för sina klienter. Många duktiga terapeuter känner att de kör fast med vissa klienter, trots att de har en hög kompetens inom sitt område och har försökt allt. Någonting fattas och när jag själv hittade den pusselbiten, som handlade om hormoner, så föll mycket på plats.
Nu har jag skapat en unik kurs som innehåller den viktigaste kunskapen för hormonell balansering så att du kan komma igång och hjälpa dina klienter till en ännu bättre hälsa. Jag leder dig steg för steg och ger dig tydliga verktyg, som gör att du direkt kan omsätta i praktiken det du lärt dig på kursen.
Jag hoppas vi ses vid nästa kurstillfälle, du behövs och jag behöver fler kollegor.

Mer information om grundkrav och upplägg hittar du här